Complexul Studențesc, raiul cerșetorilor! Câte persoane au ridicat polițiștii locali?

Polițiștii locali au continuat acțiunile privind depistarea cerșetorilor și a oamenilor străzii de pe raza municipiului Timișoara, cu scopul combaterii acestui fenomen care provoacă disconfort cetățenilor.

Astfel, în ultimele două zile au fost depistați și aduși la sediul Poliției Locale pentru verificări și preluare în baza de date un număr de 18 cerșetori și persoane fără adăpost. Toate aceste persoane sunt depistate în mod repetat și, deși în cea mai mare parte provin din alte județe, continuă să stea în Timișoara unde primesc bani de la trecători.

Aceștia au fost surprinși în zone precum Bdul Revoluției, Piața Victoriei, Piața Unirii, Calea Aradului, Calea Șagului, Bdul Liviu Rebreanu, C. Brâncoveanu. Cei mai mulți însă, de această dată, au fost depistați în Complexul Studențesc, unde cereau bani trecătorilor sau stăteau și consumau băuturi alcoolice pe bănci.

Polițiștii locali continuă aceste acțiuni și în perioada următoare având permanent în atenție acest aspect. Un sprijin important vine și din partea cetățenilor deranjați de acest fenomen care sesizează la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 astfel de aspecte”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here