Șoferi și bicicliști, prinși pe picior greșit în zona centrală a orașului! Cu toții au fost amendați de polițiștii locali

Polițiștii locali au continuat în aceste zile patrulările în zona centrală a orașului pentru a monitoriza modul în care conducătorii auto, dar și bicicliștii respectă prevederile privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, în ultimele cinci zile polițiștii a depistat și sancționat 40 de șoferi care nu au respectat legislația în zona istorică a Timișoarei și au parcat mașinile în locuri interzise. Aceștia au fost depistați pe străzi precum Paris, Sg. Mușat, Piața Libertății, V.V. Delamarina, Gh. Dima, Proclamația de la Timișoara, C. Telbisz.

În ceea ce privește bicicliștii care circulă în perimetrul delimitat de indicatoarele care interzic accesul acestora în zona pietonală, polițiștii locali au aplicat opt sancțiuni.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor care se deplasează în zona centrală pe biciclete sau la volanul autoturismelor să respecte legislația în vigoare și să nu pătrundă în aceste zonele în care sunt montate indicatoare ce interzic acest lucru, deoarece riscă sancțiuni foarte mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here