Concert Delia și Raluka de 1 Decembrie la Timișoara

Paradă militară, deschiderea Târgului de Crăciun, iluminatul festiv de sărbători, concert Delia și foc de artificii… Sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de autorități de Ziua Națională a României.

Programul evenimentelor începe la ora 11 în fața Prefecturii Timiș cu prezentarea raportului, salutarea drapelelor de luptă și trecerea în revistă a detașamentelor de onoare, intonarea imnului național al României, urmează oficierea slujbei de către Înaltpreasfinția Sa Părintele Mitropolit Ioan Selejan și de către un sobor de preoți de la Mitropolia Banatului, alocuțiunile Comandamentului Garnizoanei Timișoara, a primarului Nicolae Robu, a președintelui Consiliului Județean Timiș, SorinGrindeanu și a prefectului Mircea Băcală.

De la 11:30 începe defilarea detaşamentelor de onoare și a tehnicii Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informații, Penitenciarului Timișoara, Direcției Poliției Locale a Municipiului Timișoara și a Escadrilei de Elicoptere Giarmata.

Ceremonia se va încheia cu prezentarea onorului de către muzica militară a Brigăzii 18 Infanterie Banat.

De la ora 17, timișorenii sunt așteptați în Piața Victoriei, la deschiderea oficială a celei de-a X-a ediții a Târgului de Crăciun. Programul începe cu un concert al Orchestrei Big Band, apoi aprinderea iluminatului festiv de sărbători, Hora Unirii, spectacol Ansamblul „Timişul”, cu participarea soliştilor: Andreea Aleuşan, Camelia Florea, Mihaela Petrovici, Petrică Moise, Petrică Miulescu Irimică.

De la 19 vor urca pe scenă Clar Band, apoi de la 20 – Raluka, iar de la 21 va concerta Delia. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

(Foto: Facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here