Ryanair lansează o promoție masivă de Black Friday în România. Locuri de vânzare de la 2.99€ pentru călătorii în decembrie

Compania aeriană Ryanair lansează astăzi o promoție de “Vinerea Neagră” în România, cu locuri la vânzare de la doar 2.99€ pe rute selectate din București, Craiova și Timișoara, pentru călătorii de Luni până Joi, în perioada 1– 15 decembrie.

Aceste locuri promoționale incredibile, de la doar 2.99€, sunt acum disponibile și pot fi rezervate numai până la miezul nopții, astăzi (18 noiembrie), doar de pe pagina web Ryanair.com.

Aceste tarife promoționale de Vinerea Neagră nu vor fi disponibile pentru mult timp. Locurile promoționale de la doar 2.99€ pe rute din București, Craiova și Timișoara, pentru călătorii în primele două săptămâni din decembrie, pot fi rezervate doar de pe pagina web Ryanair.com. Această ofertă incredibilă se va încheia la miezul nopții, astăzi, așa că invităm clienții să se grăbească pentru a-și rezerva următoarea escapadă de iarnă la preț redus”, Denis Barabas, Ryanair.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here