Concerte pe trei scene, ateliere de creație și expoziții în deschiderea de an universitar la UVT

Spread the love

Deschiderea anului universitar va fi marcată la UVT prin concerte, ateliere de creație, expoziții și proiecții de scurtmetraje. În data de 28 septembrie, al Universitatea de Vest Timișoara sunt invitați nu doar studenții, ci toți timișorenii care vor să aibă parte de o zi plină și… diferită, petrecută printre tinerii entuziaști de începutul unui noi an universitar.

UNIVIBSE este deja la a treia ediție. Vor fi amplasate trei scene și mai multe ateliere de creație, care vor acapara spațiile universității în prima zi a anului universitar 2019-2020. Evenimentul, considerat unic și neconvențional promoveaza arta și cultura și îi încurajează pe studenți să fie creativi.

Festivalul se va desfășura în spațiile exterioare și interioare ale UVT, după un concept european avansat de implicare și motivare a studenților, dar și de dezvoltare a legăturilor dintre mediul universitar și comunitatea locală. Astfel, UNIVIBSE UVT 2019 va aduce timișorenilor concerte pe trei scene, ateliere de creație, expoziții sau proiecții de scurtmetraje. Vor putea fi ascultate o varietate de genuri muzicale: rock, ska, funk, swing, jazz, folk, electro, drum’n’bass etc.

Main stage – Rock’n feelings 

(terenul de sport (fotbal) de vizavi de sediul central al Universității de Vest din Timișoara)

18:00 – A L L O V E R

19:00 – Sonatic

20:00 – Pannonia Allstars Ska Orchestra

21:15 – byron

22:30 – [dunkelbunt] LIVE

Electric vibes

(terenul de sport (baschet) din curtea din spatele sediului central al Universității de Vest din Timișoara – între sediul central UVT și sala de sport)

18:00 – Angel (Souledout) b2b Bread & Butter (ABC)

21:00 – Teluric (Eating Records/Joule Imprint)

22:30 – Dragoș Ilici (sunrise)

Drum’n’jazz

(a doua curte interioară din dreapta holului central de la parter al sediului central al Universității de Vest din Timișoara)

18:00 – Twisted Blue

19:00 – Petre & Kindlein „Monsters of Folk”

20:00 – Kindlein Trio

21:00 – Pământ

22:00 – Dalla, Jinx & Raver (JawBreaker Crew)

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here