Polițiștii orașului Deta efectuează cercetări față de o femeie de 37 de ani, bănuită de furt și tentativă de furt din societate comercială. La data de 1 martie, polițiștii orașului Deta au întocmit acte procedurale pe numele unei femei care a fost depistată de agenții de pază a unei societăți comerciale, având asupra sa produse alimentare și nealimentare neachitate.

Prejudiciul în valoare de 360 de lei a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind restituite reprezentanților societății comerciale. Polițiștii au stabilit că, la data de 2 octombrie 2014, femeia ar fi încercat să sustragă bunuri din aceeași societate comercială.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și tentativă la infracțiunea de furt.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că pe numele femeii Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care este condamnată la 2 ani de pedeapsă privativă de libertate pentru tâlhărie.

Individa a fost introdusă în Penitenciarul Arad pentru executarea pedepsei.

 

Articolul precedentFirmele din Timiș au participat la Conferința „Modificări în legislația construcțiilor și urbanismului”
Articolul următorUn centru comercial din Arad s-a făcut scrum. Pompier rănit în timpul intervenției

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.