Firmele din Timiș au participat la Conferința „Modificări în legislația construcțiilor și urbanismului”

Noutățile din domeniul construcțiilor au fost pricipalele teme dezbătute, astăzi, de specialiștii în domeniu. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în parteneriat cu Inspectoratul Regional în Construcții Vest Timișoara, Consiliul Județean Timișoara, Primăria Timișoara, Direcția Județeană pentru Cultură și Patrimoniu Național și Ordinul Arhitecților din România filiala Timiș au organizat la seminarul dezbatere „Modificări semnificative în legislația construcțiilor și urbanismului”. Evenimentul a avut loc la Centrul Regional de Afaceri.

Despre importanța acestui seminar ne explică directorul general al CCIAT, Florica Chiriță. “Anul acesta, conducerea CCIAT și-a propus să continue, la o nouă dimensiune, parteneriatul cu ministerele și cu structurile guvernamentale. Sperăm ca acest parteneriat, așa cum ni l-am propus, de la începutul anului, va continua și se va împlini ceea ce ne dorim. De la începutul anului, firmele timișene au propus spre dezbatere o temă importantă, care vizează domeniul construcțiilor. De aceea, noi suntem aici și organizăm acest eveniment”.

Peste 100 de reprezentanți din domeniul construcțiilor și arhitectură, împreună cu autoritățile locale au luat parte la seminar. Invitat special a fost primarul Timișoarei. La rândul său, Nicolae Robu, a spus că „este foarte important să existe discuții între cei implicați în acest domeniu atât de important al construcțiilor și urbanismului, cu atât mai mult cu cât au avut loc modificări semnificative de legislație. Cred că este foarte important să punem umărul toți cei care, într-un fel sau altul, de la proiectanți, executanți, instituții de control, municipalitate sau autoritate județeană pentru a genera propuneri pe care să le transmitem parlamentarilor, astfel încât să avem o legislație cât mai bună”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here