Specialiști în anestezie și terapie intensivă, din toată lumea, vin la Timișoara! Congresul mondial de anestezie-terapie intensivă are loc la Timișoara în perioada 28-30 Septembrie 2017.

Practic vor avea loc două evenimente științifice majore: ,,Congresul Mondial al „World Society of Total Intravenous Anesthesia”, concomitent cu ediţia a XV-a a „Cursului Internaţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie lntensivă şi Medicină de Urgenţă”, la care vor participa peste 1200 de persoane. De asemenea, printre invitați se numără speakeri de pe 5 continente.

Alegerea Timișoarei ca și organizator al acestui important eveniment științific, după alte evenimente internaționale de prestigiu organizate anii trecuți (Congresul de toamnă al European Society of Anesthesiology și patru  întâlniri ale European Society for Computing and Technology in Anesthesia and Intensive Care), transformă Orașul declarat „Capitală Culturală Europeană 2021” într-un veritabil „Hub” al manifestărilor științifice în domeniu.

În fața celor peste 1200 de participanți vor susține conferințe și vor prezenta cele mai noi informații din domeniul Anesteziei, Terapiei Intensive și Medicinii de Urgentă 96 de speakeri de renume de pe 5 continente: America de Nord, Europa, Asia, Australia și Africa. Astfel, vom avea în premiera în Romania oaspeți din țări precum China, India, Nigeria, Indonezia, Malaiezia, ceea ce ve deschide perspectiva dezvoltării unor noi colaborări în viitor.

Deschiderea oficială a manifestărilor va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, joi 28 Septembrie 2017 ora 18.00, în Sala Europa.

Articolul precedentSe lucrează pe autostrada Timișoara-Arad! Unde se circulă cu restricții?
Articolul următorPremieră chirurgicală la Spitalul Județean pentru salvarea unei copile de 11 ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.