Consilier județean acuzat de violență asupra soției

Un consilier județean este acuzat de soție că i-a aplicat câteva corecții fizice. Este vorba despre Adrian Pășcuță care s-a trezit azi implicat într-un mare scandal.

Soția acestuia, Sofia Loredana, a postat dimineață o fotografie pe Facebook în care apare cu un ochi vânăt. “Antrenament pe soție” a scris în dreptul fotografiei. Din comentariile lăsate pe rețeaua de socializare de către femeie, reiese că a fost bătută de soț, iar că la întreaga scenă au asistat și copiii.

Adrian Pășcuță și Sofia Loredana Pășcuță sunt căsătoritți de câțiva ani și au împreună trei copii. Adrian Pășcuță este consilier județean și șef al Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Timișoara.

UPDATE: La rândul său, Adrian Pășcuță a declarat următoarele:

„In legatura cu situatia creata in jurul persoanei mele pot sa va spun urmatoarele chestiuni:

1 – nu am legatura cu poza in care apare sotia mea. Nu m-am atins niciodata de ea in cei 18 ani petrecuti impreuna si ma delimitez total de orice act de violenta.
2 – anul trecut Loredana a parasit domiciliul iar eu m-am ocupat de cei 3 copii ai nostri. In toata aceasta perioada m-am straduit sa asigur copiilor un climat calm si cald, mai ales avand in vedere faptul ca mama lor a plecat de acasa.
3 – imi doresc sa lamuresc aceasta chestiune rapid dar in primul rand doresc sa-mi protejez copiii de toata presiunea creata„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here