Consilierii locali ai PSD vor demiterea directorului Poliției Locale!

Aleșii locali social democrați din Timișoara cer demisia directorului interimar al Poliției Locale, Dorel Cojan. Aceștia au reacționat după ce un timișorean a fost amendat cu suma de 900 de lei, din cauza unei postări pe Facebook, în care îi apostrofează pe agenții locali.

În această situația consilierii locali ai PSD îi cer demisia directorului Cojan.

Solicităm conducerii Primăriei Municipiului Timişoara demiterea de urgenţă a directorului interimar al Poliţiei Locale Timişoara şi organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de director executiv al Poliţiei Locale Timişoara, ca un demers legal şi firesc, amânat de primarul Municipiului Timişoara de aproximativ 3 ani”, transmit cei de la PSD.

Social democrații sunt de părere că atitudinea afișată de către unii dintre angajații Poliției Locale este nepotrivită faţă de misiunea stabilită prin regulamente, iar imaginea acestui serviciu este departe de cea a unui serviciu public profesionist, care îşi îndeplineşte sarcinile în mod transparent, calitativ şi cu responsabilitate, sensibil la nevoile comunităţii. Mai mult decât atât, social democrații mai contestă și ineficiența polițiștilor în ceea ce privește reducerea fenomenului infracțional.

Pe lângă ineficiența dovedită în activitatea reducerii fenomenului infracțional în mijloacele de transport în comun și inutilitatea existenței Poliției Locale Navale, apar și situații când unii polițiști abordează cetățenii cu scopul de a instaura dictatorial cultul personalității unor lideri din administrația locală. Un bun exemplu în acest sens a fost prezentat în presă în ultimele zile, când un cetățean a fost citat de către Poliția Locală să ofere explicații în legătură cu opinia acestuia exprimată pe o rețea de socializare (…) Este normal să solicităm ca instituţia Poliției Locale Timișoara să se ridice la standardele pe care orice oraș european civilizat le cere”, au mai transmis membrii grupului de consilieri locali ai PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here