Pakistanezi și irakieni, opriţi la frontiera cu Serbia

0

Polițiștii de frontieră, în alertă! Mai multe grupuri de migranți au intrat ilegal în țară. Polițiștii au depistat în apropierea frontierei cu Serbia, în total, 24 de migranți din Pakistan si Irak, dintre care 8 copii.

Mai exact, în ultimele 24 de ore poliţiştii de frontieră au prins în Caraş-Severin, în apropiera localităţilor de frontieră Berzovia și Comorâște, două grupuri de câte cinci, respectiv zece cetăţeni străini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării. Aceștia au fost ridicați de polițiști și duși la sediu, pentru cercetări. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că primul grup era format din cinci bărbaţi, cetăţeni pakistanezi, cu vârste cuprinse între 22 şi 37 de ani, iar al doilea grup era format din zece cetăţeni irakieni, doi bărbaţi, două femei şi șase minori, adulții având vârste cuprinse între 20 şi 44 ani, iar minorii între 4 și 16 ani.

Tot în Caraș-Severin, pe raza localității de frontieră Naidăș, polițiștii au depistat în cursul nopţii trecute nouă cetăţeni pakistanezi, șapte bărbaţi și doi minori, cu vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani, care au fost preluaţi şi transportaţi la sediul instituţiei pentru cercetări.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând a fi luate măsurile legale care se impun. Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here