Consilierul PENAL din Giarmata. Independent, dar cu AUR-ul pe față. Pocăit, dar cu necuratul în fapte!!

DOAMNE, (ne)AJUTĂ! BAPTIST ȘI SIMPATIZANT AUR, CONSILIERUL LOCAL LUCIAN GLIGOR S-A ALES CU DOSAR PENAL DUPĂ CE A CONDUS FĂRĂ PERMIS!

Să nu știe stânga ta ce face dreapta! Asta pare să fie deviza biblică după care se ghidează consilierul local independent Lucian Gligor, din Giarmata. Acesta una spune și alta face. Deși afișează o imagine de om smerit, acesta a devenit un client fidel al poliției.

Oamenii legii din Timiș i-au reținut permisul de conducere însă asta nu l-a încurcat deloc. Alesul, care este simpatizant și mare fan AUR, partid din partea căruia se zvonește că ar vrea să candideze la Primăria Giarmata, a continuat să conducă, așa că Poliția i-a făcut dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără drept. El a fost prins chiar în această săptămână și va fi subiectul unui dosar penal. Pentru fapta sa, consilierul local riscă închisoare de la șase luni la trei ani sau amendă babană.

Culmea e că Gligor se dă om credincios, dovadă stau și postările sale cu familia și citatele, dar și desele sale prezențe la întrunirile cultului bapstist, de la care se pare însă că a depins numai talentele în ale oratoriei, nu și calea Domnului.

Un lucru e cert! Gligor are și afaceri în domeniul imobiliarelor, care, cel puțin teoretic, îl fac relativ incompatibil cu funcția de primar. Dar despre marele între-prinzător vom mai scrie și cu alte ocazii.

Până atunci, și lui îi dăm cuvântul, că așa este etic: „Sunt nevinovat și observ că sunt persecutat. Văd că am ajuns o persoană importantă care a început să deranjeze. O să contest decizia polițiștilor și o să îmi rezerv dreptul să-i chem în judecată. Nu este normal ce s-a întâmplat. În momentul acela îmi expirase durata suspendării permisului”, ne-a spus consilierul, deși acesta s-a mai filmat la volan când avea permisul suspendat (conform surselor noastre), mai mult intrând și live în ședințele Consiliului Local din Giarmata direct de la… volan! Așadar, tupeu și nesimțire, iar până la proba contrarie dosarul penal are subiect și predicat!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.