Consilierul PSD Radu Ţoancă a descoperit din nou probleme penale la Primăra Timişoara aşa cum a tot făcut-o mai ales de când duo-ul Fritz/Laţcău face legea după bunul plac.

„S-a redeschis sezonul problemelor penale pentru o serie de acțiuni și activități ale administrației Fritz. După ce peisagista-șefă a pierdut procesul ( în prima instanță ) cu ANFP și a plecat din funcție, un nou scandal cu iz penal a izbucnit zilele trecute și îl are ca protagonist pe un funcționar zelos, care a sărit printre primii în barca noilor stăpâni, fiind unul dintre liderii sindicatului pro-frițist din PMT. Numai cum aproape niciodată pupincurismul nu garantează profesionalismul în funcție, s-a întocmit un dosar penal de toată frumusețea pe numele șefului Serviciului Protecției Mediului din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara. Acesta a dat undă verde amplasării celor 16 stații de încărcare pentru mașini electrice pe domeniul public, deși în avizele eliberate de Direcția pentru Cultură, Culte și Patrimoniul Cultural Național a județului Timiș pentru amplasamentele din zona centrală era nevoie de studii de descărcare arheologică. Acestea nu s-au făcut, stațiile au fost amplasate ilegal, iar în acest caz legea este extrem de strictă și prevede începerea urmăririi penale a persoanelor sau instituțiilor care se fac vinovate de eludarea condițiilor legale”, a explicat Radu Ţoancă situaţia care îl are în prim plan pe zelosul Victor Birda.

„Rămâne de văzut dacă la nivelul PMT se vor decide măsuri administrative pentru cei care s-au grăbit nejustificat și au plasat într-o zonă penală o problemă de maximă importanță pentru comunitate sau, dimpotrivă, ei vor fi premiați pentru obediența de care dau dovadă în a fii pe placul șefilor! Nu de alta, dar administrația Fritz pozează în intransigentă cu cei care încalcă regulile pe domeniul public ( terase , construcții ilegale, firme care murdăresc drumurile etc ) și în acest caz ar trebui să fie consecventă și cu ea însăși atunci când vorbim de fapte cu iz penal!”, a mai spus Ţoancă.

Articolul precedentPrima zi a săptămânii începe cu vreme schimbătoare: de la caniculă la averse de ploaie
Articolul următorCei care fac drifturi… pericol public! Poliţiştii locali au mai amendat 3 inconştienţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.