Meteorologii au anunțat că în ultima zi de luni din această vară valul de căldură va persista în regiunile sudice și estice. În celelalte regiuni, valorile termice vor fi mai scăzute față de ziua precedentă, iar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere.

Potrivit prognozi meteo de pe 29 august 2022, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special în a doua parte a zilei și la începutul nopții, când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local în zonele de munte, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și pe arii mai restrânse în Oltenia și nordul Moldovei. Pe alocuri cantitățile de apă vor fi mai însemnate (peste 20…35 l/mp) și vor fi condiții de grindină.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 și 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali spre 10 grade.

 

Articolul precedentLuăm Startul împreună la cea de-a cincea ediție a UVT Liberty Marathon
Articolul următorConsilierul Radu Ţoancă: Stațiile de încărcare pentru mașini electrice, amplasate fără respectarea legii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.