Consiliul Local Timișoara a aprobat tarifele pe care R.A.T.T le va aplica în 2017

0
34

Veste bună pentru timișoreni! Cei care beneficiază de gratuități pe mijloacele de transport în comun se vor bucura și anul viitor.

Consilierii locali au aprobat la cererea R.A.T.T tarifele pentru transportul în comun. Astfel, prețul călătoriilor rămâne neschimbat față de anul 2016. Potrivit edilului, s-a introdus o taxă pentru plimbarea cu vaporașul, adică 1 leu indiferent de traseul parcurs.

O călătorie cu autobuzul în 2017, va costa tot 2 lei, iar cu autobuzele Expres va rămâne 2,5 lei. Și prețul abonamentelor va rămâne neschimbat anul următor, la fel ca cel al legitimațiilor pentru o zi, de 10 lei. “Menținem toate gratuitățile pe care le-am avut până acum. Sigur, menținem și prețurile la abonamente, la bilete. Sperăm ca în 2017, R.A.T.T să ofere servicii de calitate mai bună, pentru că deja ne-au sosit cele șase minibuze Mercedes și vor sosi și celelelte 14 în săptămânile următoare. Ar trebui să se simtă o îmbunătățire a serviciilor. Sunt nemulțumit de cum merge transportul în comun în Timisoara”, spune primarul Nicolae Robu.

De gratuități pe mijloacele de transport în comun vor beneficia aproximativ 2.000 de persoane: elevi, studenți, persoane cu handicap și însoțitori, revoluționari, veterani de război sau membri unor organizații non-profit. Costurile pentru călătoriile acestora vor fi susținute din bani de la bugetul local.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here