Patru tineri, din care trei italieni, depistați după ce au sustras 10 halbe de la un restaurant

Tupeu nemărginit pentru patru tineri. Aceștia au intrat în atenția oamenilor legii pentru tulburarea liniștii publice, dar mai ales după ce au sustras 10 halbe de la un restaurant.

Polițiștii locali aflați în patrulare noaptea trecuta, în zona centrală a orașului, s-au sesizat cu privire la faptul că trei persoane tulburau liniștea publică pe strada Piatra Craiului. Aceștia făceau scandal, în timp ce unul dintre ei era urcat pe capota unui autoturism marca Volkswagen, iar un altul pe un tomberon de gunoi. La fața locului se mai afla un alt autoturism, condus de un al patrulea tânăr, care stătea și el de vorbă la fel de zgomotos cu ceilalți. În urma legitimării, s-a stabilit persoanele cu vârste între 23 și 25 de ani sunt studenți, iar trei dintre ei sunt italieni.

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat că aceștia aveau în unul din autovehhicule un număr de 10 halbe de bere și o firmă din lemn inscipționată cu ”Curtea berarilor Timișoreana”, bunuri despre care au declarat că le-au sustras. S-a luat legătura și cu un reprezentant al localului respectiv care a confirmat că obiectele au fost furate de la restaurantul Fabricii de bere din vitrinele de prezentare.

Cei patru tineri au fost predați polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here