Consulul General al Republicii Serbia la Timișoara, în discuții cu prefectul Mircea Băcală

Prefectul județului Timiș, Mircea Băcală a primit, vineri, vizita Excelenței Sale Lazar Manojlovic, Consulul General al Republicii Serbia la Timișoara, cu ocazia încheierii misiunii în România.

În cadrul discuțiilor, Excelența Sa a subliniat faptul că în perioada mandatului său la Timișoara, colaborarea dintre Republica Serbia și România, respectiv județul Timiș a avut câteva realizări notabile, printre care deschiderea a trei noi puncte de trecere a frontierei (Lunga –  Nakovo, Valcani – Vrbica, Foeni – Jasa Tomic), ceea ce a dus la dinamizarea cooperării în domeniul economic și cultural în zona de frontieră. Excelența Sa și-a exprimat convingerea că bunele relații de colaborare deja existente precum și proiectele demarate în timpul mandatului său vor fi continuate.

Prefectul județului Timiș a adresat felicitări oaspetelui cu ocazia încheierii mandatului în România și a mulțumit pentru buna colaborare dintre Consulatul general al Republicii Serbia la Timișoara și Instituția Prefectului precum și cu toate autoritățile și instituțiile din județul Timiș. Mircea Băcală a subliniat faptul că bunele relații de colaborare existente au consolidat relațiile de prietenie între cele două părți și a mulțumit pentru excelenta colaborare în organizarea vizitei bilaterale a primului ministru român și primului ministru sârb, în luna noiembrie la Timișoara și și-a exprimat convingerea că rezultatele acestei vizite vor contribui, de asemenea, la amplificarea relațiilor dintre România și Republica Serbia.

În încheiere, prefectul a urat succes oaspetelui în viitoarea poziție pe care o va ocupa și l-a asigurat că partea sârbă va găsi întotdeauna în Instituția Prefectului Județul Timiș un colaborator de încredere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here