Continuă dezinsecția la Timișoara! Luni se stropește din nou

Spread the lovePrimăria Timişoara anunță că începând de luni, 24 iunie se vor executa servicii de dezinsecţie pe cale aeriană şi deratizare pe domeniul public.

Substanţa utilizată pentru efectuarea serviciilor de dezinsecţie este substanţa K’Othrine Profi EC 250, substanţă activă Deltamethrin. Substanţa utilizată pentru efectuarea serviciilor de deratizare este substanţa Deration Pellet, substanţă activă Bromadiolone.

Crescătorii de albine sunt rugaţi ca în perioada menţionată sa ia toate masurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire.
Important de menționat este faptul că substanţele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătăţii.” Substanţele fac parte din grupele Xn şi Xi de toxicitate şi sunt avizate de Comisia Naţională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătăţii şi nu pun în pericol populaţia şi animalele.

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem un apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuare a curăţeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort”, transmit reprezentanții Primăriei.

De asemenea, autorităţile fac apel la populaţie să ia măsuri urgente de efectuare a curăţeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insect.
Cei care nu se conformează riscă amenzi de până la 2.500 de lei.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activităţii de dezinsecţie şi deratizare va fi prelungită.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here