Sfârșitul lunii vine cu o răcire a vremii și precitipații. Prognoza pentru Banat

Vremea va fi răcoroasă în următoarele două săptămâni, fiind așteptate precipitații și temperaturi scăzute în majoritatea regiunilor țării.

Vremea se va răci până pe 30 septembrie şi se va menţine rece până spre 3 octombrie, apoi se va încălzi uşor, regimul termic devenind apropiat de cel normal în jurul datei de 5 octombrie, după care, uşor şi treptat, va marca o nouă scădere.

Astfel, temperaturile maxime vor avea valori medii de 27 de grade în prima zi a intervalului de prognoză, vor scădea spre 19 grade între 30 septembrie şi 2 octombrie, vor atinge 22…23 de grade în intrevalul 4 – 6 octombrie, iar pe 10 octombire vor fi de aproximativ 20 de grade.

Temperaturile minime vor avea o evoluţie asemănătoare, cu cele mai ridicate valori medii în primele nopţi, când se vor înregistra minime în jurul a 14 grade şi cele mai scăzute pe 3 şi 10 octombrie, când valorile nocturne vor fi de 8 grade. Va ploua pe 27 şi 28 septembrie, iar în restul intervalului de prognoză ploi slabe se vor semnala cu totul izolat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here