Polițiștii locali au făcut, în ultima săptămână, acțiuni punctuale în zona Campusului Universitar, unde au existat sesizări cu privire la modul în care conducătorii auto opresc sau staționează.

Astfel, în ultima săptămână, au fost aplicate un număr de 94 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea indicatoarelor privind oprirea sau staționarea, parcarea pe spațiul verde, pătrunderea pe străzi cu accesul interzis, în zona indicatoarelor pentru staționarea autovehiculelor persoanelor cu dizabilități, precum și pe pistele pentru bicicliști.

Astfel de fapte au fost constatate pe străzile Aurelianus, Socrate, Daliei sau Eroilor.

În același context, tot în aceste zile, polițiștii locali au depistat, în cadrul patrulărilor efectuate în zona Lunei, un autoturism care avea numerele roșii expirate.

La verificarea documentelor s-a constatat că autorizația provizorie de circulație era expirată încă din luna august a anului trecut, iar conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, nu deținea carnet de conducere. Cel în cauză a fost predat unui echipaj al Biroului Ruier, solicitat la fața locului, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis a unui autovehicul cu numere expirate.

Articolul precedentTimişean dat urmărire generală de 6 ani, depistat în vama Cenad!
Articolul următorFEST-FDR2018 continuă cu noi provocări! Ce piese vor fi puse în scenă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.