Timişean dat urmărire generală de 6 ani, depistat în vama Cenad!

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un bărbat, urmărit general, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiș voia să iasă din ţară. În urma verificărilor însă, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestarii, alertă introdusă de autorităţile române în data de 29 iunie 2012.

„Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse privative de libertate de 8 luni pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, spun poliţiştii de frontieră.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului în cauză, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here