Culorile pastelate, „vedete” la EXPO Mobila Timișoara

Ultimele noutăţi în materie de mobilier sunt prezentate la Timișoara, în cadrul unui târg special. Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și are loc în perioada 3 – 6 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri.

Expoziţia reunește 30 de expozanţi, producători români, care prezintă piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice doar pe durata evenimentului. Vor putea fi admirate şi achiziţionate o gamă largă de articole. Indiferent că este vorba de mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă, vizitatorii vor avea de unde alege. Mobilier clasic și modern – dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucătării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii sau scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie. “Anul acesta clienții caută produse cât mai adaptabile. Nu mai caută atât de mult colțare, ci canapele foarte late, cu șezuturi pe care se poate și dormi. Sunt în tendințe sofele de tip aqua-clean, care se curăță foarte ușor. Culorile în tendințe sunt cele pale, merg pe rozuri, muștar, crem”, spune Andreea Agache, reprezentant magazin.

Avem un model nou de mobilă, care se poate combina ușor cu culori de lemn natur, uși lucioase, mate. Un design simplist, minimalist. Avem și clasic, bucătării la comandă. Prețurile sunt în funcție de modele, pentru toate bugetele”, adaugă un alt comerciant.

În plus, organizatorii evenimentului enumeră câteva din motivele de interes pentru publicul vizitator și profesionist: mobila românească este apreciată chiar şi dincolo de graniţele ţării. EXPOMOBILA este gândită ca un eveniment exclusiv pentru publicul larg, unde oricine își poate găsi piese de mobilier și accesorii pentru casă, oricare ar fi bugetul alocat; achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale. Produsele vor putea fi achiziționate pe loc, iar în cazul pieselor de mari dimensiuni, pot fi lansate comenzi la preturi preferențiale.“Ediția de toamnă-iarnă Expo Mobila Timișoara reunește firme și producători din întreaga țară cu ultimele tendințe din domeniu. Vedeta expoziției rămâne mobilierul din lemn masiv. Dar, avem combinațiile, în special culorile pastel, care te încântă la tot pasul. Culorile pastel au fost cele mai solicitate de public pe tot parcursul anului 2016. O noutate la această ediție, sunt prezenți mai mulți expozanți care vând o mobilă deosebită. Este vorba de mobila antică și antichizată”, spune Roxana Bonchiș, organizatorul evenimentului.

Evenimentul este derulat în colaborare cu CCIA Timiș. Intrarea este liberă.  Program de vizitare: 3 – 6 noiembrie, zilnic între orele 10 – 20. Duminică, 6 noiembrie, între orele 10– 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here