Examinarea studenților în sesiuni, principala tema în cadrul Simpozionului Internațional TIMMED

Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara este gazda unui eveniment important în aceste zile. Este vorba despre cea de-a cincea ediție a Simpozionului Internațional TIMMED (Timișoara Medical Education Days) 2016.

Acțiunea este organizată anual, din 2006, iar tema din acest an se referă la examinarea studenților în sesiuni. Fiind unul dintre cele mai mari evenimente internaționale, dedicat în exclusivitate educației medicale, TIMMED reunește atât studenți, cât și profesori invitați din țări precum Austria, Bulgaria, Germania, Marea Britanie, Ungaria, Republica Moldova, Serbia și România. “Nu este o conferință în care prezentăm cercetări științifice, ci constatăm ce se întâmplă în acest moment asupra unui subiect de mare importanță pentru dascăli și studenți: examinarea curentă din sesiunile de examene. A născut atâtea legende de-a lungul timpului. În sala sunt experți de marcă în domeniul educației medicale din țările europene. Manifestarea este importantă pentru că reunește studenți și dascăli, fiecare spunându-și punctul de vedere, prin prisma oricăruia dintre ei, examenul este perfect sau imperfect”, susține prof. univ. dr. Marius Raica, rectorul Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș”.

Evenimentul are loc în perioada 3-5 noiembrie, la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara. Pe durata acestor zile vor fi desfășurate workshopuri, sesiuni plenare și ateliere informative în domeniul educației medicale, care au scopul de a schimba mentalitatea actuală din învățământul medical românesc.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here