Cum va fi VREMEA in Banat in urmatoarele doua saptamani! Cand va ploua si de ce temperaturi vom avea parte

meteo

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 11 – 24 mai, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte. Iata cum va vi vremea in Banat.

În primele trei zile, valorile termice vor creşte treptat, iar în jurul datei de 14 mai vremea va deveni normală pentru această perioadă, cu maxime diurne, în medie regională, de 25 de grade şi minime nocturne de aproximativ 11 grade. Spre sfârşitul primei săptămâni, temperaturile vor scădea, ajungând pe 17 mai sub valorile obişnuite pentru a doua decadă a lunii mai, când se vor înregistra, în medie, maxime de 17…19 grade şi minime de 8…9 grade. Vremea se va menţine răcoroasă şi în prima parte a intervalului 18 – 24 mai, iar ulterior regimul termic se va apropia treptat de normal cu maxime, în medie, de 23…24 de grade şi medii regionale ale minimelor de 10 …11 grade.

Probabilitatea de apariţie a averselor va fi mai mare în zilele din intervalul 14 – 20 mai, când, izolat, cantităţile de apă pot fi mai însemnate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.