aquademica

Fundația Aquademica organizează ediția a doua a Clubului Epuratorilor la Timișoara, „Nămolul – provocarea momentului pentru operatorii din domeniul epurării apelor uzate”.

Problemele cu care se confruntă epuratorii sunt similare, specialiștii au un limbaj comun, proiecte şi perspective de dezvoltare economică unitare la Timișoara, Târgoviște, Ploiești, Oradea sau Constanța. Legislația ultimilor ani, schimbările geo climatice și integrarea totală în structurile europene specifice domeniului sunt provocări serioase ale momentului pe care Fundația Aquademica încearcă să le gestioneze unitar și profesionist.

În acest context larg, în 14 și 15 mai, la sediul Fundației Aquademica, din Timișoara, strada Păstorilor nr. 1, se va desfășura a doua ediție a Clubului Epurării, cu tema „Nămolul – provocarea momentului pentru operatorii din domeniul epurării apelor uzate”.

Staţia de epurare Stan Vidrighin din Timişoara este prima din România, cu o experienţă istorică vastă, cu rezultate certe, cu tehnologie de ultimă generaţie şi cu planuri de retehnologizare viitoare. “Tehnologiile noi atrag după sine provocări noi. Trăim într-o perioadă alertă, cu probleme care apar la tot pasul, care cer soluţii noi şi moderne, în conformitate cu legislaţia europeană”, transmit reprezentanții Aquademica.

Sub egida Fundației româno-germane Aquademica,  în primăvara anului trecut, Timișoara a găzduit prima ediție a Clubului Epurării, for de întâlniri și discuții constructive ce reunește specialiști din domeniul epurării apelor uzate din întreaga țară, de la companiile de apă și canal partenere.

Articolul precedentPwC premiază din nou cei mai valoroși studenți economiști de la UVT
Articolul următorCum va fi VREMEA in Banat in urmatoarele doua saptamani! Cand va ploua si de ce temperaturi vom avea parte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.