Cupa Poli la handbal masculin, adjudecată de… Poli Timișoara

Cupa Poli la handbal masculin a reunit trei formații din România și una din Ungaria și a oferit jocuri spectaculoase la sala Constantin Jude din Timișoara. Din pricini ce țin de protocolul sanitar și de evoluția pandemiei de coronavirus, Proleter Zrenjanin nu a mai putut onora invitația de a participa la Cupa Poli și a fost înlocuită de CSM Reșița.

Semifinale
Veszprem (Ungaria) – Universitatea Cluj 29-27 (19-14)
SCM Politehnica Timișoara – CSM Reșița 47-29 (26-17) – Trif 9 goluri, Câmpan 7, Sabin Ignat, Enculescu – câte 5, Chira, Vencel – câte 4, Cristescu 3, Păiuș, Neamțu, Bran, Moldovan – câte două, Fenici și portarul Szopka Răzvan – câte unul.

Finala mică: Universitatea Cluj – CSM Reșița 34-23 (19-10)
Finala mare: SCM Politehnica Timișoara – Veszprem 32-26 (17-14) – Sabin Ignat – 7 goluri, Csog – 6, Fenici – 5, Trif, Cîmpan – câte 4, Cristescu – 3, Bran – două, Enculescu – unul

„Finala a fost un meci reușit, care îmi reamintește de echipa noastră de acum trei-patru ani, echipă care se bătea la calificarea în play-off. În sfârșit, am găsit un Cristi Fenici în formă și cu poftă de joc, încep să confirme și transferurile făcute. Drept urmare, Sabin Ignat a devenit cel mai bun jucător al turneului, Albert Cristescu joacă tot mai bine. Păiuș rămâne stâlpul apărării, Trif a început să-și dea drumul la joc, iar poarta a început să ne ajute tot mai mult. În concluzie este un început bun, o ultimă verificare înaintea jocului cu Focșani și există premize să facem un joc bun și să ne batem de la egal la egal cu adversarii din prima etapă”, a spus Horvath Attila, antrenorul principal SCM Poli.

Premii speciale:
Cel mai bun jucător – Sabin Ignat (SCM Poli)
Cel mai bun tânăr jucător – Toth Marton (Veszprem)
Golgeter – Raul Heimbach (CSM Reșița) – 16 goluri

Duminică, 29 august, la ora 18,00, trupa viola joacă acasă (sala C. Jude), în prima etapă din Liga Națională, cu CSM Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here