CCIAT

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un curs practic de  manager de proiect. Acesta este planificat pentru luna martie, în urma consultării cu participanții privind cel mai potrivit orar de desfășurare.

Potrivit reprezentanților instituției, din acest an vor fi alocate fonduri nerambursabile europene din noul exercițiu financiar 2014 – 2020.

Astfel că, CCIAT vine în sprijinul entităților care doresc să scrie și să implementeze proiecte cu finanțare europeană prin organizarea unui curs practic, în cadrul căruia participanții vor beneficia de cele mai importante informaţii de care au nevoie pentru a obţine finanțare și de aplicații practice pentru realizarea unui proiect.

Cursul este acredit de Autoritatea Națională pentru Calificări și se finalizează cu un examen de absolvire, iar diploma primită conferă participanților dreptul de a  practica meseria de manager de proiect, de a fi membru al echipei de proiect sau de a participa la licitații, această specializare fiind o condiție esențială în proiectele finanțate de Uniunea Europeană.

Valoarea adăugată a cursului oferit de constă în accesul la informații privind experiența CCIAT în peste 60 proiecte scrise și implementate la nivel local, național și internațional cât și accesul la programele de e-learning și platformele de instruire online gestionate de CCIAT.

Totodată, CCIAT va asista participanții la curs în  identificarea de posibili parteneri de proiect sau colaboratori pentru afaceri. Lectori și consultanți profesionisti din echipa CCIAT vor prezenta fondurile europene accesibile pe perioada 2014-2020 și vor expune și răspunde la unele aspecte specifice accesării acestora.

Articolul precedent„Practica nu-i efemeră, e un pas în carieră!”… la UVT
Articolul următorAtenție, șoferi! Șapte camere fixe pentru controlul rovinietei amplasate în vestul țării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.