Teatrul Național din Timișoara lansează sesiunea de înscrieri pentru o nouă ediție a OREI DE TEATRU, un program de cursuri de teatru foarte așteptat de amatori.

Este deja al șaselea an în care ne bucurăm să venim în întâmpinarea celor care doresc să descopere noi modalități de dezvoltare personală.  Ca în fiecare an, actori și regizori ai Teatrului Național vor împărtăși în cadrul OREI DE TEATRU tehnici de autocunoaștere, de explorare a creativității, de îmbunătățire a abilităților de comunicare  și de autocontrol  specifice artei scenice. Programul va cuprinde trei grupe, structurate pe categorii de vârstă: grupa A (7-12 ani), grupa B (13-18 ani) și grupa C (începând cu 19 ani)”, spun organizatorii.

Înscrierile se fac de luni până vineri,  între orele 8-16 la secretariatul Teatrului Național – tel. 0256 499 908 sau 0745 508 595, sau online, pe adresa tntm.office@tntimisoara.com. Pentru înscriere, vă rugăm să ne transmiteți numele și vârsta cursantului, precum și o adresă de email.

Prima întâlnire a OREI DE TEATRU va avea loc sâmbătă, 4 noimebrie, de la ora 12.00, la Sala 2 a Teatrului Național, când va avea loc prima întâlnire a cursanților cu trainerii.

La fel ca în anii precedenți, cursurile din cadrul programului ORA DE TEATRU sunt gratuite.

Articolul precedentAtenție! Programul cu publicul este suspendat la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto!
Articolul următorAviz amatorilor! Începe Festivalul Culinar Multietnic la Muzeul Satului din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.