Cursuri gratuite de antreprenoriat oferite de CCIAT, în cadrul proiectului SIA Vest!

În cadrul Proiectului SIA VEST- Suport pentru Inițiative Antreprenoriale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de partener coordonator și S.C. GAPA S.R.L. partener continuă înscrierile adresate persoanelor cu domiciliul în județele Hunedoara și Caraș – Severin pentru ultima serie a cursului de antreprenoriat.

Cursurile se desfășoară în perioada octombrie-noiembrie, la sediul CCIA Timiș din P-ța Victoriei nr.3. Termen limită: 30 octombrie 2018.

 Cursurile de antreprenoriat sunt GRATUITE!
 Absolvenții cursurilor au oportunitatea de a pregăti un PLAN DE AFACERI și de a participa la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului!
 44 planuri de afaceri vor fi selectate spre FINANȚARE !
 Finanțarea este NERAMBURSABILĂ în proporție de 100% !!!
 Suma disponibilă pentru finanțarea START UP-urilor este de 6.420.240,78 lei !!!

Prin Proiectul SIA VEST, 360 de persoane din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara pot obţine finanțări de până la 40.000 de euro pentru începerea unei afaceri nonagricole în mediul urban.

 Proiectul vizează stimularea ocupării și crearea a 88 de noi locuri de muncă în Regiunea Vest.
 Proiectul este destinat persoanelor care desfășoară o activitate independentă, persoanelor inactive (elevi şi studenţi) şi şomerii de lungă durată care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban. Aceștia trebuie să aibă reședința în județele menționate iar nivelul minim de studii solicitat este liceul cu examen de bacalaureat.
 Înscrierea în grupul țintă presupune participarea gratuită la cursul pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale și elaborarea unui plan de afaceri.
 Dintre acestea, 44 de planuri de afaceri vor fi selectate spre finanţare.
 Participanții vor beneficia de stagii de pratică și sprijin în implementarea planului de afaceri.

Până în prezent, în cadrul proiectului, s-au derulat 8 serii de cursuri de antreprenoriat, la care au participat 170 persoane din județele Timiș și Hunedoara.

De asemenea, în grupul țintă s-au înscris 180 persoane din județele Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.

Așteptăm pe cei ce doresc propria lor afacere să se înscrie la ULTIMA serie a cursului gratuit de antreprenoriat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here