În această săptămână, Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) organizează CyberWEEK@UVT, între 16-17 noiembrie 2023, o conferință academică orientată către specialiștii din domeniul securității informației, la care se așteaptă și participarea activă a studenților și profesorilor cu experiență notabilă în cercetarea tematicii securității cibernetice.

„Vă invităm la acest eveniment, creat și susținut ca un angajament colectiv ce acoperă nu doar perspective tehnice, ci explorează și considerațiile subtile ale cadrelor legale naționale și internaționale ale domeniului.

Vă rugăm să accesați detaliile din programul evenimentului, pe site-ul oficial: https://cyberweek.uvt.ro/ și vă așteptăm să participați în cele două zile de program al evenimentului, acesta urmând a se desfășura în amfiteatrul A01 al UVT (V. Pârvan nr.4)”, spun organizatorii.

În peisajul dinamic al provocărilor în evoluție din domeniul cibernetic, unde comportamentul uman joacă un rol central în sfera securității cibernetice, Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) și-a îndreptat atenția tot mai mult către creșterea conștientizării asupra acestor provocări contemporane în comunitate. UVT își propune să cultive o cultură a securității cibernetice prin dezbaterea și aprofundarea unor exemple specifice de situații de vulnerabilitate cibernetică și a subtilităților tematice ale domeniului.

Este important de menționat că aceste dezbateri sunt adaptate pentru a fi accesibile publicului larg, dar și diferitelor categorii de public specializat (studenți, profesori, experți ai mediului profesional), în cadrul contextului general al securității cibernetice europene.

Articolul precedentStudenții Facultății de Mecanică de la UPT, pe prima treaptă a podiumului unui important concurs de inginerie
Articolul următorPeste 1.100.000 de instalaţii luminoase în perioada sărbătorilor de iarnă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.