Dacă vrei să cunoști ultimele noutăți din lumea agricolă, CCIAT te duce la Târgul de Novi Sad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele timișene la misiunea economică de vizitare a Târgului Internațional de Agricultură de la Novi Sad, sâmbătă, 21 mai 2022, când are loc și deschiderea oficială a manifestării.

Organizat în perioada 21-27 mai 2022, târgul este considerat cel mai mare eveniment de agribusiness din Serbia și unul dintre cele mai importante din Europa. Evenimentul reprezintă simbolul celui mai vechi târg din Serbia, orașul Novi Sad devenind o locație de prestigiu pentru prezentarea și dezvoltarea activității economice agricole.

Ajuns la ediția cu numărul 89, târgul reunește cele mai importante companii din domeniu, respectiv producție agricolă, utilaje și creșterea bovinelor.

Vor fi prezentate cele mai moderne utilaje și tehnologii agricole, animale cu valoare genetică deosebită, produse pentru și din industria alimentară.

COSTUL PARTICIPĂRII ESTE DE 250 LEI +TVA/PERSOANĂ PENTRU MEMBRI CCIAT ȘI 300 LEI+ TVA/PERSOANĂ PENTRU FIRMELE CARE NU SUNT MEMBRE.
SERVICII INCLUSE: TRANSPORT TIMIȘOARA-NOVI SAD-TIMIȘOARA; INTRARE ȘI VIZITARE EXPOZIȚIE; ASISTENȚĂ CCIAT PE DURATA DEPLASĂRII.

Detalii și înscrieri:
Telefon 0372 185 285, e-mail: lbarbu@cciat.ro, Laura Barbu – consultant cameral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here