Dan Șova dus la DNA. Suspectat de luare de mită 100.000 de euro

sova

Senatorul Dan Şova a fost reţinut astăzi de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, pentru 24 de ore. El este acuzat că a luat mită 100.000 de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET Govora şi o firmă de avocatură.

În această după-amiază, a fost scos cu cătuşe la mâini, urcat într-o maşină şi dus în arestul Poliţiei Capitalei. Senatorul urmează să fie dus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu propunere de arestare preventivă.

Dan Şova s-a prezentat în jurul orei 15:00 la sediul DNA, după ce Senatul a încuviinţat cererea procurorilor de reţinere şi arestare preventivă a sa, într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă. Senatorii au încuviințat cererea procurorilor cu 95 de voturi pentru şi 30 împotrivă.

Senatorul a declarat, joi, în plenul Senatului, că din cele 3000 de file din dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi abuz în serviciu, nu există nicio probă împotriva sa, ci doar un denunţ, el adăugând că se apropie de recorduri nedorite, notează MEDIAFAX.

(foto: www.aktual24.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here