aura danielescu - ISJ TIMIS-

https://www.youtube.com/watch?v=FdjovRK6b6Y&feature=youtu.be

Centru de excelență pentru elevii olimpici din Timiș. Asta are în plan conducerea Inspectoratului Școlar Județean pentru anul viitor.

Astfel, elevii care obțin performanțe la concursurile și olimpiadele internaționale vor fi pregătiți de către 27 de profesori. Aceștia îi vor ajuta să obțină rezultate excepționale la competițiile la care se înscriu, indiferent de disciplină.

Potrivit reprezentanților ISJ Timiș, centrul de excelență va funcționa pe Str. Lorena și va fi condus de Mariea Ștefan, fostul director al Colegiului „C.D. Loga”, iar pregătirea celor mai buni elevi din județ va începe în aprilie 2016. “Avem o promisiune foarte clară a Primăriei și a consilierilor locali și județeni.Aceea de a ne susține din punct de vedere financiar. S-au purtat discuții în acest sens, pentru a investi într-un centru de excelență la nivelul județului Timiș”, spune Aura Danielescu, șeful ISJ Timiș.

Din ianuarie 2016 va începe selecția profesorilor care vor lucra în centru, dar și a celor mai buni elevi. Pentru început 27 de cadre didactice îi vor pregăti pe acestia, iar în total vor fi angajate 35 de persoane. Dascălii vor fi renumerați cu 15 lei pe oră.

Articolul precedentDan Șova dus la DNA. Suspectat de luare de mită 100.000 de euro
Articolul următorControale de prevenire a incendiilor în cluburi. Au curs amenzile în Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.