Targ Turism VACANTA

Centrul Regional de Afaceri Timişoara va fi gazda unui eveniment important din vestul ţării. Este vorba despre Târgul de Turism “Vacanța”, care va avea loc în perioada 4 – 6 martie. În cadrul acestuia, pachetele de concedii vor avea reduceri între 10 şi 50 la sută.

Evenimentul este organizat de către Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, împreună cu Agenţia de Publicitate şi Marketing Atu Advertising. Vor participa peste 25 de agenţii de turism, cu oferte de vacanţă în ţară şi în străinătate, iar cei care îşi doresc un concediu special vor putea primi sfaturi pentru pachete personalizate.

Sunt zeci de destinaţii de vacanţă pentru care se anunţă oferte: Mexic şi Republica Dominicană, Costa Brava, Costa Blanca, Antalya, Grecia, Norvegia, Insulele Canare, Maroc sau Madeira. “Este cea de-a treia ediţie a târgului de turism şi ne-am propus să venim în întâmpinarea vizitatorilor cu pachete de vacanţă complete şi cât mai diverse. Anul acesta am organizat mai devreme evenimentul pentru a menţine preţurile cât mai scăzute, suntem încă în perioada de early booking. Principalele destinaţii de vacanţă de vară sunt: Grecia Continentală cu Riviera Olimpului şi Halkidiki, Grecia Insulară cu Rhodos, Thasos, Creta, Corfu, Zakinthos, Skiathos, şi Lefkada. Vor fi foarte multe oferte pentru Turcia, România, Spania, Italia, Croaţia, Muntenegru şi Portugalia”, transmite Raluca Ungureanu, prim-vicepreşedinte ANAT – Regiunea Vest.

O noutate pentru bănăţeni este legătura directă de călătorie cu Bodrum, Kusadasi şi Marmaris, destinaţii pentru care va fi avion charter de pe Aeroportul Internaţional Timişoara.

Organizatorii păstrează şi anul acesta tombola cu premii în vacanţe în valoare de 7.000 de euro. Participanții vor putea câștiga excursii în țară și în străinătate, servicii de vacanță sau vouchere de reduceri. Şi anul acesta va fi organizat concursul Miss Turism 2016, pentru care publicul va avea un rol important în desemnarea câştigătoarei.

Pe parcursul celor trei zile, bănăţenii vor fi invitaţi la activități interactive care să simplifice alegerea pachetului de vacanță, vor fi invitați să urmărească prezentări pentru destinațiile la munte, la mare, în România și în străinătate, vor putea urmări momente artistice şi de divertisment. Locul de joacă îi va aştepta pe copii cu activităţi creative astfel încât părinţii să aibă timpul necesar pentru a se informa corect şi pentru a alege vacanţa din vara anului 2016.

Programul târgului va fi în intervalul orar 10.00 – 19.00, iar accesul este gratuit.

(Foto: arhivă)

Articolul precedentLucrarea de doctorat plagiată a lui Cristian Bușoi, acum analizată de conducerea UMF
Articolul următorExercițiu cu forțe și mijloace în teren a ISU Banat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.