De mici, cu mingea ovala in mana! Argint pentru echipa mixta de la Generala 24

regbi

Recent a avut loc la Timisoara Olimpiada Nationala a Sportului Scolar, faza zonala, RUGBY –la ciclul primar. Judetul Timis a fost reprezentat de echipa de rugby a Scolii Gimnaziale Nr. 24 din Timisoara, compusa din elevii: Muresan Vlad, Gordan Patrik, Mihut Sergiu, Efleih-Hassan Raian, Velcea Valentin, Safta Alenxandru, Maguran Marc, Farca Alexandra, Rebenciuc Denisa, Trusca Carina si Nicoara Catalin.

Echipa a fost sustinuta de pe banca de profesorii MODRA CRISTIAN si RACZ ATTILA ambii profesori la scoala 24. La aceasta competitie s-au aliniat 3 echipe reprezentand judetele: Timis, Hunedoara si Caras-Severin. Echipa din Timisoara a avut o prestatie frumoasa obtinand medalia de argint –locul 2 in cadrul acestei competitii importante, invingand echipa din Herculane si pierzand la diferenta mica in fata echipei din Petrosani.

Prof. Modra Cristian: „Sunt foarte multumit de prestatia elevilor mei si doresc sa ii felicit pentru daruirea, atitudinea si determinarea cu care au jucat fiecare meci. Vom munci mai mult si la editia urmatoare ne propunem sa castigam locul intai. Totodata vreau sa multumesc doamnei director Lobaza Daniela pentru sprijinul acordat in vederea participarii la aceasta competitie”.

Imbucurator este faptul ca acest sport minunat, RUGBY, castiga din ce in ce mai mullti adepti, inca de la varste fragede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here