ACS Poli Timișoara a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, în deplasare, într-un meci din prima etapă a Ligii I de fotbal, ediția 2017-2018.

Unicul gol al partidei a fost reușit de Claudiu Bîrnoi (50), acesta fiind primul gol marcat în Liga I de jucătorul de 19 ani. Poli a dominat in mare parte intalnirea si per total a obtinut o victorie meritata.

Concordia: Bălgrădean – Răsdan (V. Munteanu 46′), Tipuric, Albu, Bucurică – R. Deaconu – Grădinaru, Gh. Vasile, Cristescu, Buleică (R. Kortzorg 64′) – Răducanu (Pena 57′). Antrenor: Dan Alexa.

Poli Timişoara: Straton – Creţu, Melinte, Cânu (Şeroni 46′), Ţigănaşu – Artean, Soljici – A. Munteanu, Vaşvari, Bîrnoi (V. Mihalcea 72′) – Bud (Miguel 83′). Antrenor: Ionuţ Popa.

Victoria a dat poosibilitatea primarului Nicolae Robu de a-si da din nou drumul pe Facebook si a reaminti cine este seful acestei echipe: „BRAVO POLI !!!
DEBUT CU VICTORIE ÎN DEPLASARE ÎN NOUA EDIȚIE DE CAMPIONAT NAȚIONAL, 2017 / 2018 ! TIMIȘOARA REPREZENTATĂ CU CINSTE PE PRIMA SCENĂ FOTBALISTICĂ A ȚĂRII !

• Bravo, excelenți băieți! Ați fost grozavi!
• Bravo special, tinere Cosmin Bîrnoi!
• Bravo, excelent antrenor, Ionuț Popa!
• Bravo, Sorin Drăgoi, Radu Birlica, Rică Neaga!

Cu toții, ÎMPREUNĂ, reprezentați echipa fanion a Timișoarei, Timișului și Banatului, Cea Mai Poli Dintre Toate Poli succesoare ale Politehnicii istorice!

Vom fi alături de voi, ÎMPREUNĂ vom depăși toate dificultățile!

Vine meciul cu Steaua / FCSB ! Vom umple stadionul, ca-n vremurile de glorie!

P.S. Pentru informarea corectă a fanilor Poli: eu sunt și voi fi 100% alături de Poli -știți bine că eu am inițiat această construcție în 2012, i-am asigurat curățenia nepereche în fotbalul românesc și am sprijinit-o permanent de-atunci și până astăzi !-, dar momentan, ca Primar responsabil, SUPUS LEGII, nu pot aloca bani de la Primărie câtă vreme există datorii la stat și nu se aprobă eșalonarea plății lor! Asta este adevărata problemă, dar tot felul de idioți ce se dau jurnaliști în loc să explice, dezinformează! Dacă săptămâna viitoare ni se aprobă eșalonarea -singura variantă de lucru în care statul își va putea recupera dările!-, voi da drumul imediat la bani, de la bugetul local!”…

Articolul precedentMisiuni SPECIALE ale pompierilor! La ce solicitări au răspuns prompt?
Articolul următorS-au multumit cu titlul de finaliste! Infrangere drastica in finala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.