Misiuni SPECIALE ale pompierilor! La ce solicitări au răspuns prompt?

0
20

Misiune mai puțin obișnuită pentru pompierii din Sânnicolau Mare, care au fost solicitați să salveze un pui de barză căzut din cuibul deteriorat. Aceștia s-au deplasat la fața locului și împreună cu angajații de la Enel și cu veterinarul au încercat să găsească soluții pentru a salva cei doi pui. Deoarece, era târziu, au hotărât să revină a doua zi să consolideze cuibul, iar puii au fost preluați de medicul veterinar spre îngrijire.

A doua zi, pompierii s-au reîntors la locul intervenției și au consolidat cuibul cu o bază metalică. Apoi, puii au fost urcați în cuibul sigur.

Tot ieri, pompierii au salvat și un miel, blocat pe un teren agricol ce a luat foc.

Ieri, 14.07.2017, pompierii din cadrul Detașamentului I Timișoara, au acționat pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată lângă localitatea Dudeștii Noi. La intervenție au participat 6 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, SVSU cu 4 voluntari și un excavator. Pompierii militari au salvat un miel blocat în vegetație. În urma incendiului, au ars aproximativ 35 Ha de vegetație uscată”, spun reprezentanții ISU Banat.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here