Misiuni SPECIALE ale pompierilor! La ce solicitări au răspuns prompt?

Misiune mai puțin obișnuită pentru pompierii din Sânnicolau Mare, care au fost solicitați să salveze un pui de barză căzut din cuibul deteriorat. Aceștia s-au deplasat la fața locului și împreună cu angajații de la Enel și cu veterinarul au încercat să găsească soluții pentru a salva cei doi pui. Deoarece, era târziu, au hotărât să revină a doua zi să consolideze cuibul, iar puii au fost preluați de medicul veterinar spre îngrijire.

A doua zi, pompierii s-au reîntors la locul intervenției și au consolidat cuibul cu o bază metalică. Apoi, puii au fost urcați în cuibul sigur.

Tot ieri, pompierii au salvat și un miel, blocat pe un teren agricol ce a luat foc.

Ieri, 14.07.2017, pompierii din cadrul Detașamentului I Timișoara, au acționat pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată lângă localitatea Dudeștii Noi. La intervenție au participat 6 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, SVSU cu 4 voluntari și un excavator. Pompierii militari au salvat un miel blocat în vegetație. În urma incendiului, au ars aproximativ 35 Ha de vegetație uscată”, spun reprezentanții ISU Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here