Delegația Permanentă ALDE Timiș solicită organizare unui congres național pentru alegerea unui președinte unic al ALDE  

Delegația Permanentă ALDE Timiș a votat cu unanimitate organizarea congresului la nivel național în vederea alegerii conducerii centrale a partidului, conform statutului. Delegația s-a întrunit în data de 25.02.2017 și din totalul de 153 de membri ai delegatiei, au fost prezente 114 persoane.

Membrii delegației au propus și au votat cu unanimitate organizarea congresului la nivel național pentru a se alege conducerea centrală a partidului, conform statutului.

Deputatul Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș: „Am avut deosebita bucurie de a mă reîntâlni cu colegii din toate organizațiile din județ și de a dezbate atât subiecte ce țin de organizarea internă a partidului, cât și subiecte care țin de administrația locală și guvernare pentru a îndeplini, cu maximă responsabilitate, cele asumate în campaniile electorale. În urma dezbaterilor între colegi, Delegatia Permantă a ALDE Timiș a solicitat prin votul majorității delegaților prezenți, organizarea cât mai rapidă a congresului la nivel național în vederea alegerii conducerii centrale. Ne dorim organizarea Congresului Național cel târziu în luna aprilie 2017 pentru ca cei aleși în conducere să pregătească partidul din punct de vedere organizatoric pentru urmatoarele alegeri și să vegheze la implementarea programului de guvernare pentru a fi aplicate măsurile liberale. Pentru o mai bună organizare este mult mai eficient și se impune să alegem un birou național condus de un singur președinte”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here