Deputatul Cornel Sămărtinean: “Timișoara are ocazia o dată la nu știu cât timp să aibă un prim-ministru și noi ieșim în stradă să îl dăm jos”

Deputatul PMP de Timiș, Cornel Sămărtinean consideră că nu este normal ca timișorenii să ceară demisia premierului României, Sorin Grindeanu, după ce OUG 13 a fost abrogată. “Eu niciodată nu am înțeles de ce cetățenii Timișului și a Timișoarei au ieșit în stradă să ceară demisia primului-ministru. Adică, Timișoara are ocazia o dată la nu știu cât timp să aibă un prim-ministru și noi ieșim în stradă să îl dăm jos. Este o anormalitate. Ei au ieșit în stradă pentru pentru OUG 13 și mi se pare corect acest motiv, dar nu înseamnă că trebuie să mergem până la a da jos primul-ministru. Și eu ies în fața opiniei publice să trag semnale de alarmă și să corectez eventuale anomalii din Guvern, dar nici nu mă gândesc la a cere demisia primului-ministru”, a spus deputatul PMP de Timiș, Cornel Sămărtinean.

În plus, acesta consideră benefic faptul că județul Timiș are un premier bănățean. Totodată, susține că deputaţii şi senatorii aleşi care reprezintă judeţul Timiş au obligația să susțină proiectele județului în Parlamentul României pentru a putea primi  finanțare de la bugetul de stat cu atât mai mult cu cât agenda priorităţilor administraţiei publice locale a judeţului Timiş “lipseşte cu desăvârşire”.“Îmi doresc ca primul-ministru să stea cât mai mult la București pentru că este din Timișoara. Îmi doresc să țină cont și dacă are nevoie de sprijinul colegilor indiferent de partide suntem acolo să putem face ca Timișul și Timișoara să simtă că are un prim-ministru”, a mai spus deputatul Cornel Sămărtinean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here