Demisie în cadrul societății de termoficare Colterm

Societatea de termoficare a municipiului Timișoara a rămas fără director. Mircea Cristian a demisionat în plin sezon de iarnă.

Acesta și-a depus demisia, iar atribuțiile au fost preluate de directorul tehnic de dezvoltare, Emil Șerpe. În 120 de zile se va organiza concurs pentru funcția de director, anunță reprezentanții Colterm. Conducerea Colterm trebuia să prezinte miercuri în cadrul ședinței Consiliului Local Timișoara un plan de redresare a societății. Astfel, a fost făcută o adresă prin care se solicita o prelungire a termenului de depunere a raportului de redresare a instituției până în 15 februarie.

Reamintim, la finele anului trecut aleșii locali au aprobat o infuzie de capital de 84 de milioane lei la societatea de termoficare Colterm. Suma ar trebui să fie livrată societății în următorii patru ani. Societatea de termoficare intenționa să ia un credit bancar pentru a-și achita datoriile la diverși furnizori de servicii, însă nici o bancă nu a dorit să ofere un împrumut, având în vedere incapacitatea de a achita creditul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here