Demisie cu scandal de la conducerea PNL Timiș!

Veste șoc! Nicolae Robu a demisionat astăzi de la șefia PNL Timis. În cadrul  ședinței Biroului Politic Județean, spiritele s-au încins.

Rezultatele obținute de PNL, filiala Timiș l-au determinat pe Nicolae Robu să recurgă la demisia tuturor președinților ale căror filiale au obținut mai puțin de 30%.

Acesta susține că a fost sabotat chiar de oamenii din partidul pe care l-a condus.“Astăzi de dimineață am  comunicat familiei sși unui număr de apropiați că am decis să demisionez din funcția de președinte PNL Timiș. Pe parcursul zilei, am aflat că, la inițiativa primarului de Sânnicolau Mare, un grup de cca. 20-25 de colegi s-au întrunit la Club 21, pentru a pregăti o presiune asupra mea să demisionez. Am decis să nu anunt nimic în plen, pentru a vedea cu ce colegi am de-a face în partidul atât de drag mie. Văzându-i, am decis să duc lucrurile și mai departe. Voi rămâne simplu membru PNL, dar, îmi voi înceta orice activitate în partid, câtă vreme partidul va avea membri ca acest primar de Sânnicolau Mare. Desigur, voi exercita, încă, funcția de președinte, până când conducerea națională îmi va comunica încetatea mandatului, eventual simultan cu numirea unui președinte interimar și sper ca acest lucru să se întâmple cât mai grabnic. Decizia este irevocabilă”, a transmis Nicolae Robu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here