Radu Burescu, investitorul imobiliar din Giroc care l-a denunţat recent la DNA pe primarul Iosif Ionel Toma i-a făcut o vizită neaşteptată celui pe care îl acuza de luare de mită, şantaj şi abuz în serviciu. Chiar în curtea primăriei din Giroc, Burescu a recunoscut în faţa lui Toma că a greşit şi i s-a plâns primarului de Giroc de procedurile DNA…

Împreună cu doi avocaţi, Burescu a fost la sfârşitul săptămânii trecute la Primăria din Giroc. Administratorul firmei Rico & Minda l-a aşteptat vreme de aproape jumătate de oră pe primarul pe care îl denunţase la DNA cu puţin timp în urmă. S-a întâmplat vineri 1 aprile, dar nu a fost nici pe departe vorba de o păcăleală. Radu Burescu l-a rugat pe primarul Toma să îl ajute, după ce denunţul la DNA s-a dovedit că nu i-a folosit la nimic. „La DNA mi-a cerut să vă înregsitrez, dar nu face eu din astea. Mi-au spus că dacă nu vă înregistrez, pot să plantez flori că ei nu au ce îmi face. Am greşit şi eu”, i-a spus Burescu primarului Toma în curtea primăriei din Giroc.

Burescu l-a denunţat primarul de Giroc la DNA, susţinând că acesta i-ar fi cerut şpagă, dar probele au fost subţiri aşa că Burescu şi-a retras plângerea de la DNA şi a realizat că variantele primarului de Giroc erau singurele corecte.

Sursa foto: renasterea.ro

Articolul precedentAgentii economici informați despre siguranța alimentelor înaintea sărbătorilor Pascale
Articolul următorStart curățeniei de primăvară în Buziaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.