Deputatul Adrian Pau, despre Marian Cucșa: Este substituitul lui Alfred Simonis. Își riscă cariera politică doar pentru că a apărut o zi la televizor

Spread the love

Jocurile și deciziile politice pe care le-a luat deputatul ALDE, Marian Cucșa, în ultima perioadă, sunt aspru criticate la nivel județean. Cucșa, care tinde spre tabăra Meleșcanu, adică pro PSD, l-a dezamăgit inclusiv pe președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, a spus deputatul PRO România Adrian Pau, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Asta deși Tăriceanu l-ar fi susținut ca și pe copilul său, subliniază Pau. „E o dezamăgire și pentru Tăriceanu. Într-o discuție pe care a avut-o, unul dintre colegii noștri îmi spunae că este foarte dezamăgit (n.r. – Călin Popescu Tăriceanu) și că a avut foarte mare încredere în Marian. Că l-a ajutat și susținut și a fost ca și copilul dumnealui. Ce să faci, sunt copii care se ceartă cu părinții, chiar și copii bine crescuți, dar de la Marian ne putem aștepta”, a spus Adrian Pau.

De altfel, numele lui Marian Cucșa a fost cel mai des pronunțat la conferința de presă susținută astăzi de liderii PRO România Timiș. Deputatul Pau s-a declarat frapat de deciziile luate de Cucșa în ultima perioadă, despre care spune că că „își riscă cariera politică doar pentru că a fost nominalizat ca potențial ministru și a apărut o zi la televizor”.

Substituit lui Alfred Simonis?

Adrian Pau a făcut și predicții referitoare la mișcările de trupe care au loc la nivelul Camerei Deputaților. Pau spune că Marian Cucșa se află printre parlamentarii ce se vor rupe din grupul ALDE aflat în Camera Deputaților, fiind substituitul lui… Alfred Simonis! „Vor pleca mulți din grupul ALDE din Camera Deputaților. Marian Cucșa, la Timiș, se pare că este sub tutela lui Călin Dobra sau mai mult decât atât, a lui Alfred Simonis. Fiecare își joacă șansele. Îl felicit pe Freddy (n.r. – Alfred Simonis) pentru ce a putut să facă, iar dacă ALDE a ajuns în situația asta i se datorează în mare parte și lui Simonis”, a precizat Pau.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here