Deputatul ALDE, Marian Cucșa, răsplătește cetățenii votând legi în avantajul acestora

Președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa a susținut astăzi prima conferință de presă în calitate de deputat, funcție obținută în urma alegerilor din 11 decembrie 2016, în  Parlamentul României. Acesta este și vicelider de grup ALDE la Camera Deputaților.

Astfel, președintele ALDE Timiș dă asigurări cetațenilor că le reprezintă interesele și va îndeplini toate promisiunile și mai mult de cât a promis. Astfel că au fost votate deja legi care contribuie la bunăstarea românilor. Este vorba despre eliminarea celor 102 taxe, neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 lei, iar pensionarii din această categorie vor avea venituri mai mari.”Mulțumesc celor care ne-au acordat votul de încredere. Am început munca la Parlament prin fapte bune. Am început șă facem ca lucrurile să funcționeze pentru a fi avatajați cetățenii acestei țări care au fost uitați după fiecare ciclu electoral. Am votat deja legi care contribuie la bunăstarea românilor. Printre aceastea aș enumera: eliminarea celor 102 taxe, neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 lei, iar pensionarii din această categorie vor avea venituri mai mari. Aceste măsuri sunt doar o mică parte din lucrurile pe care alianța ALDE-PSD și-a propus să le realizeze, iar eu ca și deputat muncesc în interesul celor care ne-au angajat să-i reprezentăm“, a transmis președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa.

La nivel național, ALDE e poziționată în primele zece organizații și a obținut în acest mandat 20 de deputați și 9 senatori. În plus, Marian Cucșa este cel mai tânăr lider de filială din țară.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here