Vitezomanii, trași pe dreapta de polițiștii timișeni

A fost razie în județul Timiș. Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, judeţene şi în localităţi. Oamenii legii au acționat şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au aplicat 337 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 91 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 56 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 39 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor și vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric și limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here