După poartă se cunoaște gospodarul. Dacă ținem cont de această vorbă, ajungem la concluzia că timișorenii nu sunt gospodari deloc. Fals. Foarte greșit.

Deputatul Marian Cucșa, candidat la Primăria Timișoara: Din păcate, porțile de intrare în oraș arată sub orice critică. Și nu e vina cetățenilor. Ba, sunt chiar periculoase. Nu cred că a uitat nimeni cazul studentului ucis acum trei ani de o poartă de intrare în oraș, care a căzut pe mașina acestuia. Este strigător la cer că astfel de tragedii se întâmplă în acest secol, într-un oraș dezvoltat al României. Nepăsare? Corupție? Lipsă de profesionalism? Sau poate toate la un loc. Trebuie să ne îngrijim ca orașul nostru să atragă atenția, încă de la intrare. Și nu cu bălăriile înalte de 2 metri, de pe marginea drumului. Sau cu un sens giratoriu-pericol public, demn de cartea recordurilor, pentru cât de prost a fost proiectat. Nu este normal să fii întâmpinat de câini vagabonzi și de gunoaie aruncate pe marginea drumului.

Fac o singură promisiune, anume aceea că voi fi un primar deVOTAT pentru primăria Timișoara și pentru timișoreni, astfel încât orașul nostru să fie fain de la intrare și până în celălalt capăt.

Articolul precedentCandidatul PMP la Primărie se prezintă în fața timișorenilor! (P)
Articolul următorProiectul SIA VEST merge mai departe! CCIAT, partener în proiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.