Deputatul Marian Cucsa sare la gatul primarului Robu!

Presedintele ALDE Timis a spus intr-o conferinta de presa ca Nicolae Robu se comporta ca un dictator. Mai exact Cucsa se referea la fantana cu sisteme de lumini pe care Robu nu o mai vrea pe Bega ci in Parcul Botanic. Asta in conditiile in care multi timisoreni nu sunt de acord cu acest lucru.

Se pare că nu ține cont părerile timișorenilor cum ar fi normal ca orice politician să țină cont de părerile celor care ne-au încredințat votul, ne-au trimis să muncim în folosul lor, nu să îi ignorăm. Vedem că ignoră timișorenii care au spus că nu vor fântâniță în Parcul Botanic. Este o rezervație naturală de ce să stricăm și acest parc care e frumos, e în regulă, de ce să facem acolo fântâniță? Mai ales că acolo, nu am spus-o eu, nu au spus-o colegii mei din ALDE, au spus-o timișorenii că nu își doresc. Dar se pare că primarul are o problemă cu fântânițele. După ce și-a făcut una la Generală 30, în spatele blocului lui, mai vrea una și în Parcul Botanic. Probabil asta știe să facă, asta îi place și se comportă ca un moșier pe teritoriul timișorenilor”, a declarat Marian Cucsa.

Cucsa mai spune ca va organiza mai multe dezbateri publice pentru a opri acest proiect fantezist al primarului Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here