Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri (ADID) Timiș a premiat vineri, 19 mai, cele mai frumoase desene și picturi cu mesaje ecologice din cadrul concursului ecologic „Colectăm și reciclăm!”.

Concursul a fost dedicat elevilor din ciclul gimnazial din județul Timiș. Lucrările au putut fi realizate în perioada 8 – 11 mai. Scopul concursului a vizat creșterea gradului de implicare al elevilor în colectarea materialelor reciclabile și implicit în creșterea gradului de colectare selectivă.

Voi puteți face asta vorbim cu părinții, bunicii, cu frații mai mari să colecteze toate deșeurile din casă pe categorii. Ce însemană asta? Înseamnă economie de bani și familia, la sfârșitul anului va putea să vă cumpere o bicicletă sau o pereche de role. Trebuie să colectăm selective pentru a avea un mediu bun”, le-a spus vicepreședintele CJT, Traian Stancu elevilor prezenți la eveniment.

În urma expoziției organizate la Consiliul Județean Timiș au fost acordate șase premii, primele trei locuri, pentru originalitatea și conținutul desenelor sau a picturilor, și primele trei locuri,pentru sloganul eco. Premiile au constat în: locul I – bicicletă, locul II – cort și accesorii și locul III – role. Ceilalți participanți au primit câte o diplomă de participare. Desenele și picturile cu mesaje ecologice va mai rămâne în foierul CJT până la sfârșitul lunii.

Articolul precedentS-a trezit cu jandarmii la ușă! Ce a pățit un timișorean?
Articolul următorDeputatul Marian Cucsa sare la gatul primarului Robu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.