Deputatul Marian Cucșa vrea ca alegerile locale să fie amânate! A depus în Parlament un proiect de lege

Deputatul Marian Cucșa crede că alegerile locale stabilite pentru data de 27 septembrie ar trebui amânate. În acest sens, Cucșa a depus un proiect de lege în Parlament.

Marian Cucșa spune că în februarie, a atras atentia autoritatilor asupra pericolului Covid19, însă a fost luat atunci în deradere. Acum, când situația este una critică la nivelul țării, deputatul cere amânarea algerilor locale, pentru protejarea vieților românilor.

”Am depus in Parlament aceasta lege. Este o masura care ar trebui luata imediat si fara analize meschine, pentru ca viata si sanatatea noastra este pe primul loc! Este strigator la cer ca Guvernul Romaniei are ca prioritate origanizarea alegerilor in ciuda tuturor datelor venite de la specialisti care avertizeaza o explozie de cazuri! S-au amanat alegerile locale din iunie cand numarul imbolnavirilor era de mult mai mic decat acum! Astazi, cand situatia covid19 a escaladat, sanatatea romanilor se joaca in functie de interesul politic… Fac un apel catre toti liderii politici sa lase calculele politice si sa sustina legea pentru amanarea alegerilor locale pana la o data ulterioara cand sanatatea romanilor nu va fi pusa in pericol!”, spune deputatul Marian Cucșa.

Legea a fost depusa in regim de urgenta, cu adresa catre presedintii celor doua camere, sa fie dezbatura in sesiunea extraorinara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here