Deputatul PSD, Adrian Pau, reacționează după ce Robu i-a jignit un coleg de partid

Deputatul PSD de Timiș Adrian Pau a recunoscut joi, 15 noiembrie, că a avut și el o „doză de cretinism”. S-ar fi întâmplat în anul 2012, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, când Nicolae Robu a fost ales primar al Timișoarei. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Timiș, în condițiile în care, săptămâna trecută, primarul Nicolae Robu a afirmat despre deputatul Matei Suciu că este cretin, după ce acesta a anunțat că Primăria Timișoara ar avea datorii de 200 de milioane de euro.

Îmi aduc aminte că în 2012 ne rupeam încălțările pe stradă pentru a-l face pe domnul Robu primar și mă întreb dacă nu am avut și eu doza mea de cretinism la vremea respectivă. Că sunt deștept acum nu mă mai ajută cu absolut nimic și nu îmi scuză faptul că la vremea respectivă am greșit. Am convingerea că de acum încolo fiecare dintre noi o să fie un pic mai atenți la ceea ce o să facem„, a spus deputatul PSD de Timiș, Adrian Pau.

De asemenea, parlamentarul de Timiș s-a întrebat retoric cum ar putea fi Matei Suciu, un absolvent al Universității Politehnica din Timișoara, considerat cretin, în condițiile în care Nicolae Robu a fost rector al acestei instituții.

Acel cretin de care vorbește Nicolae Robu este absolvent al Institutului Politehnic din Timișoara și nu știu dacă produsul Institutului Politehnic poate fi un cretin. Mai mult decât atât, cretinul despre care vorbim este și doctor al Institutului Politehnic din Timișoara. Stau să mă întreb, există cretini absolvenți ai Institutului Politehnic Timișoara, pe care domnul primar l-a condus? Eu nu cred acest lucru și cred că domnul primar s-a înșelat”, a mai spus Pau.

Parlamentarul de Timiș mai este de părere că Nicolae Robu nu ar fi bun să gestioneze nici măcar activitatea unei langoșerii.

Dacă stau și îi ascult conferințele de presă, îmi vine la un moment dat să mă duc să-i spun să-mi gestioneze și bugetul familiei, la cât de bun administrator este. Dacă mă iau după situația financiară, nu-l trimit nici la langoșeria de la gară, că nu am convingerea că va ieși pe profit”, a mai adăugat Adrian Pau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here